Bouwend NederlandBouwgarantVCA gecertificeerde aannemer

Project

Om vrij uitzicht te krijgen op de Nieuwkoopse Plassen, onderging deze schuur een grondige verbouwing. 

Locatie: Noorden (gemeente Nieuwkoop)

Soort pand: Schuur bij twee-onder-een-kapwoning

Oppervlakte: +/-6 m²  

Opgeleverd : april 2009

Omschrijving

Onder meer om het zicht naar de Nieuwkoopse Plassen vrij te maken, is de houten schuur volledig vernieuwd c.q. verbouwd. Zo werden drie schuifpuien geplaatst en een vliering gebouwd. Ook werd een koof met spotjes getimmerd. Aan de achterkant van de schuur zijn een waterpunt en een trap naar de vliering gemaakt.

Wilt u een offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw wensen en specifieke situatie.
Heeft u een andere vraag? Stel deze dan ook gerust.
Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.