Bouwend NederlandBouwgarantVCA gecertificeerde aannemer

Project

Deze verbouwing van een appartement in Amsterdam kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau. De keuken en badkamer werden op maat ontworpen door de architect.

Locatie: Amsterdam

Soort pand: Stadsappartement

Opgeleverd: augustus 2013

Omschrijving

Het nieuwe interieurontwerp voorzag in een wijziging van de indeling van de woning met een nieuwe badkamer en keuken. In de loggia die vanuit de woonkamer is te bereiken, is een trap gemaakt die naar het platte dak leidt. Het grote dakterras (30 m2) biedt uitzicht over de stad Amsterdam.

De gehele woning is grondig gerenoveerd. De woonkamer kreeg een eikenhouten vloer zonder noesten. Die zorgt voor een strakke, moderne vloer met warme uitstraling. De woonkamer is verbonden met de nieuwe open keuken, waarin ook een bar staat. In het verlaagde plafond zijn spots opgenomen. Een lichtkoof zorgt voor indirecte verlichting, wat ’s avonds een mooi ruimtelijk effect geeft.

Aannemingsbedrijf Van Miltenburg realiseerde dit project in samenwerking met Maxim Winkelaar Architects.

Bijzonderheden

Zowel in de badkamer als het toilet zijn wanden uitgevoerd in Japans leisteen, Sentousai genaamd. Deze leisteen is in verschillende kleuren leverbaar. Er is voor een zwarte/antraciete uitvoering gekozen om een mooi contrast te maken met de overige wanden. Boven deze leistenen zijn lichtkoven gemaakt met indirecte verlichting. Op deze manier worden de onregelmatige leisteen wanden mooi belicht; dit zorgt voor een warme SPA wellness-sfeer.

stadsappartement-verbouwing-amsterdam-tekening

Wilt u een offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw wensen en specifieke situatie.
Heeft u een andere vraag? Stel deze dan ook gerust.
Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.