Over ons

Historie

Aannemingsbedrijf Van Miltenburg werd op 1 juni 1961 in Utrecht opgericht door Pieter Antonius van Miltenburg. De oorspronkelijke hoofdactiviteiten waren boor- en freeswerkzaamheden, die vanuit het woonhuis werden georganiseerd. Al snel groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerde bouwonderneming, die op vele terreinen actief was en nog steeds is.

Na 1993 is het bedrijf voortgezet door de zonen Ad en Wim van Miltenburg. Zij hebben door de jaren heen een grote hoeveelheid, uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw uitgevoerd.

 

Onze kernwaarden

Vakmanschap en een professionele dienstverlening. Dit zijn de kernwaarden van onze onderneming. Bouwen gaat bij Aannemingsbedrijf Van Miltenburg verder dan beton storten, metselen en timmeren. Al meer dan 55 jaar leveren wij kwaliteit en deskundigheid in de (ver)nieuwbouw en het onderhoud van vastgoed. Met als belangrijkste resultaten: mooie projecten en tevreden, loyale opdrachtgevers.

 

Bestuur

 

Ad van Miltenburg
"Wie bouwplannen heeft, wil er zeker van zijn dat het project deskundig wordt voorbereid en uitgevoerd. Die garantie bieden wij. Onze opdrachtgevers weten altijd precies waar zij aan toe zijn, omdat wij helder communiceren, transparant zijn in de kosten en concrete afspraken maken. Die komen we ook na, want afspraak is afspraak bij Van Miltenburg. Daar staan wij voor!"

 

Wim van Miltenburg
"Veel van onze producten komen uit onze eigen machinale werkplaats. Maar niet alleen op de bouwplaats, ook in het bouwproces – van idee tot en met oplevering – leveren wij maatwerk. Met oog voor mens, omgeving en milieu. Dankzij onze keurmerken en een solide financiële positie, krijgen onze opdrachtgevers wat ze mogen verwachten. En dat is: kwalitatief goed werk tegen een goede prijs."